VUOKRA-ASUNNOT IKÄIHMISILLE

SENIORITALO, Särmääjänkatu 2 a

Palvelukeskus Purolan pihapiirissä sijaitsevassa Senioritalossa on 22 inva-varusteltua vuokra-asuntoa, joissa on kaikissa oma parveke. Talo on rakennettu 2006. Senioritalo tarjoaa ikäihmisille nykyaikaista kodinomaista asumista. 

Katetulla yhdyskäytävällä on varmistettu esteetön kulkuyhteys palvelukeskukseen. Senioritalon asunnoista on lyhyt matka palvelukeskuksen aulatilaan, jossa voi nauttia vaikka juttukaverin seurasta. Asukkaille on tarjolla myös viriketoimintaa.

 

PALVELUTALO, Purolankatu 1

Palvelukeskuksen yhteydessä olevassa Palvelutalossa on 17 vuokra-asuntoa.
Asunnot ovat yksilöllisiä ja niissä kaikissa on oman kodin rauha. Asunnoissa on oma tupakeittiö, invavarustetut pesutilat ja wc sekä parveke. 

Palvelutalon oleskelutiloista löytyvät myös muutaman hengen seurustelunurkkaukset. Omista asunnoista on lyhyt ja esteetön matka palvelukeskuksen aulatilaan, jossa voi vaikka nauttia juttukaverin seurasta. Asukkaille on tarjolla myös viriketoimintaa.

 

Senioritalon ja Palvelutalon asukkailla on mahdollisuus ostaa tukipalveluina ateria-, siivous-, kuntoutus- ja kampaamopalveluja palvelukeskus Purolassa sekä mahdollisuus vuokrata muita palvelukeskuksen tiloja. Asukkaiden tarvitsemasta hoidosta ja hoivasta vastaa Kemin kaupungin kotipalvelu ja kotisairaanhoito.

 

Vuokra-asunnon hakeminen

Asuntoa voivat hakea vanhukset ja seniori-ikäiset henkilöt. Asuntoa haetaan ARA100 lomakkeella.
Lomake pdf -muodossa.

Täytetyn lomakkeen voi postittaa tai toimittaa Senioritalon 1. kerroksessa sijaitsevaan toimistoon:

Toivola-Luotolan Setlementti ry
Särmääjänkatu 2 a
94200, Kemi 

 

Lisätietoja:

Talouspäällikkö/isännöitsijä
Maiju Tihinen
puh. 040 717 0425
maiju.tihinen(at)toivola-luotola.fi